working working

sitter och tar igen mig efter dagens jobb. Har rullat på skapligt ikväll. En som kom hem från sjukhuset.. Blev lite stressigt. Men det greja vi.

Har hunnit med lite grann idag iaf: Gymmade, åkte till mamma och pappa och pratade med mormor, morfar, Harry och Doris. Sen åkte jag och jobbade. Wow, vilken händelserik dag. Hahah

Imorn är det jobb 7-14 sen ska jag till emelie en sväng. På lördag är det jobb 7-14 sen löfsta! Tjoho! Är grymt taggad inför löfsta. Ska bli toppenskoj!

Tjejkväll

Idag är det dags! Som jag har längtat! Ska träffa underbara underbara wisex ikväll! Inte långt kvar nu!

Vi ska träffas hemma hon underbara Anna och jag vet från säkra källor att det vankas tacos. Inte illa alls.

Underbart att träffa Anna, Emelie, Emma, Linda och Sara igen.

I
Igår var en riktigt mor å farförälderdag. Först hälsade jag på mormor och morfar. Fikade, åt glass som troligtvis var omfryst 30 gånger och därmed inte så god, men man ska inte klaga. Senare på kvällen lurade pappa ut mig till fagerviken i tron om att vi skulle plocka blåbär. Inte gjorde vi det inte. Vi gick och hälsade på farmor å farfar. Bäst att ta allt på en gång säg!

I onsdag var en väldigt trevlig dag. Picnicen var kanongod. Baguette, körsbär, plommon, vindruvor, physalis.. Mmm..
Lyckades även bränna mig på ryggen. Jag och Mari tog ett dopp - mkt skönt. Sara satt tryggt kvar på klippan och knäppte kort när vi halkade runt på alla hala stenar.

Efter våran underbara utflykt åkte vi hem och grillade lax! Smaskigt. Till efterrätt det bästa av allt: kladdkaka!

Tack för en underbardag tjejer!


Frukost

Nu har jag precis ätit frukost. Det var smaskig.

Nu är både Mari och Sara på väg hit! Hurra hurra hurra!

Min plan är att ta med dem på picnic på källarberget. Få se om de nappar på idén.

Skoj skoj skoj

Imorn kommer mina bästa BMA-vänner på besök. Det ska bli grymt skoj.

Hade tänkt mej en picnic kanske om vädret tillåter! Undrar vart man ska ta sina vänner nånstans. Till havet möjligen.

Någon som har nåt bra förslag på gott att ha i picnic-korgen?

Har legat ute och läst en timme, solen var bakom ett stort moln. Jag går in, två minuter senare skiner solen så fint. Kul.

Snart har hela juli gått. Vart tar tiden vägen. Känns som man inte hunnit med något denna sommar. Och inte har jag jobbat särskilt mkycket heller känns det som. Suck.

Strömmingsfest och Ostindiefarare

På lördagen vankades det strömmingsfest som det sig bör i mitten av juli i Fagerviken. Kom ovanligt mkycket folk i år, trots den hastiga störtskuren. Men vad gör lite regn?

Det åts sotare, dansades och dracks en hel del helt i vanlig ordning.Och på en riktig strömmingsfest krävs det minst två fyllegubbar. En med blodigt huvud och en som sitter och sover med dreggel hängandes från munnen.







På söndagen tod vi en tripp till Gävle och beskådade Ostindiefararen. Den var ståtlig må jag säga.



God morgon

God morgon. Nu har jag masat mig upp ur sängen. Solen skiner. Det ser ut att bli en bra dag. Härligt härligt.

Sena kvällar

Det här med att vila upp sig på semestern är bara en myt. Det har jag inte gjort än iaf.

Igår fyllde Marcus år. Detta firades med supergod smörgåstårta och därefter fika! Sen när alla gäster åkt hem dröjde jag och M oss kvar som vanligt! Haha, man blir aldrig av med oss. Men när det bjuds på vitt vin är det ju svårt att tacka nej...

föresten i onsdagskväll var jag och M ute i naturen och smög runt mitt i natten. Vi såg:
sex rådjur (varav ett kid)
tre harar
en räv
en grävling
ett vildsvin
43 miljoner mygg

måste säga, grisen spankulerade runt på en veteåker och den såg ut att ha det så jäkla bra. Gick runt som pumba och bara hade det bra liksom. Käka lite vete, gå lite till, käka lite vete. Vilken härligt liv!

Underbart att vara ledig!

Måste säga att det är grymt skönt att vara ledig. Inte fel alls. Man bara myser!

Idag bokade M vår kryssning! Underbart. Den 11/8 bär det av!


fest fest fest

På fredag är det dags! Längtar dit! Ska bli helskoj!!!

Idag är jag ledig. Imorn jobbar jag eftermiddag. Var längesen. Spännande. Men. Usch vad jag är less på jobbet just för tillfället. Inte alls nå sugen på att jobba. Men nu är det ju två veckor ledigt enligt schemat. Vi får väl se hur det blir med det. Om det kommer ringa i min telefon någon morgon.


Full rulle

Idag har jag jobbat 7-14, rullade på. Var en lugn dag. Det är några som är inlagda tyvärr. Alltid så tråkigt. Men inte mycket man kan göra åt det liksom...

Kom hem, ut med hundarna, sov tio minuter. Åt lite. Sen drog Madde från jobbet med mig till gymmet. Joggade först ett varv och sen in till alla maskiner. Så nu är jag lite mör i kroppen. Men det var rätt så roligt. Ska jobba på att få med mig Micke. Få se hur det går. Vore skoj iaf. Jag skulle behöva en eller annan muskel på denna kropp.

Smart Elin, smart

Vilken dag väljer Elin att göra ett långkok på? Jo den varmaste på länge såklart. Har stått å svettats i köket ett tag nu. Snart är potatisen klar. Är hungrig.

Igår åkte jag, M och doggsen ut på ön igen. Jag badade, M fiskade och hundarna badade, sprang och hade hur kul som helst. Det var grymt skönt i vattnet! Vill åka å bada ikväll igen. Hm. M ligger på soffan å sover...

...

Imorn har jag sovmorgon! ska bli så skönt att få sova lite! mm... kommer bergis ringa en försäljare tio över åtta eller nåt å väcka mig. Dessvärre är jag inte helt ledig i morgon, utan det är ett personalmöte. Suck. Men, från 14-15.30 borde jag väl kunna stå ut.

Har jobbat järnet, både i går å idag. Haha. nejrå, men det har ju inte varit så lugnt så man kunnat såsa runt.

Sen jobbar jag torsdag och lördag den här veckan. Skönt det. Böt ju bort min söndag. Inte helt fel!

Igår beställde jag en mobil. Hoppas den kommer den här veckan. Det borde den göra om allt går som det ska.

Det blir en sån här skönhet:



Så nu håller vi tummarna att den blir bra!